Ontdek Grou

Friese natuur

Vanaf Hotel Restaurant Oostergoo is heel Friesland binnen handbereik. De Friese meren zijn perfect voor een boottochtje, wandelen kan in het natuurgebied De Alde Feanen. In de omgeving kunt u heerlijk fietsen, we hebben verschillende tips en routes voor u paraat, ook voor de boot. Er zijn verschillende musea in de buurt en Leeuwarden is vlakbij. Meer weten? Onze gastheren en -vrouwen staan u graag te woord. 

Historie aan het water

Naast de vele gasten die per boot ons bereiken, gaat jaarlijks het bekende SKS Sk├╗tsjesilen traditiegetrouw van start in augustus bij ons voor de deur. In februari arriveert Sint Pieter bij ons en in mei volgt de zeilkoningin. Onze gastvrijheid is een uitstekende aanvulling op een dag, week en traditie vol watersport. Kom langs en geniet van de schoonheid van Friesland en de warmte en goede zorgen van ons team. We kunnen niet wachten u te ontmoeten!

Huur een sloep

Grou: veel water, weidsheid en in de dorpskern hechte straatjes met ambachtelijke winkels. Ons heerlijke terras vormt het rustpunt, waar je uitkijkt over het water ‘de Rjochte Grou’. Natuurgebied De Alde Feanen is om de hoek. Neem contact op voor het huren van een sloep en laat u informeren over de mogelijkheden van een goed gevulde picknickmand of borrelplank mee aan boord.

keyboard_arrow_up