Contact & info

Adresgegevens

Nieuwe Kade 1
9001 AE Grou
+31 566 621 309
info@oostergoo.nl

Route en parkeren

Gebruik uw favoriete route-app voor een actuele routebeschrijving. Er zijn enkele parkeerplaatsen voor de deur. Op 20 minuten wandelen ligt P+R Reinerswei. Ook stopt daar bus 28, die u naar halte Parkstraat kan brengen. Vanaf de bushalte is het 5 minuutjes lopen naar ons hotel.

Openingstijden restaurant en terras

Maandag Gesloten
Dinsdag 08.00-22.00
Woensdag 08.00-22.00
Donderdag          08.00-22.00
Vrijdag 08.00-22.00
Zaterdag 08.00-22.00
Zondag 08.00-21.00

Over ons

Hotel Restaurant Oostergoo heeft gastvrijheid al jaren hoog in het vaandel. Onze mensen kennen het dorp, hebben veelal hun wortels hier liggen en vertellen u maar wat graag wat er in de omgeving te beleven is of waarom hier genieten van de verse producten en een goed glas wijn op het terras zo bijzonder is. Grou is een uitstekende plek om optimaal te genieten van het water en het gezellige dorp zelf.

Over Oostergoo

Al meer dan 160 jaar staat Hotel Restaurant Oostergoo bekend om haar grote gastvrijheid, comfort en de bijzondere ligging aan het water.
Onze mensen hebben veelal hun thuis in Grou of hebben hun wortels hier en vertellen u graag over de mooie omgeving en wat er allemaal te beleven is. Op ons terras is het bijzonder goed toeven en ook Grou zelf is een geweldige plek om te genieten van het water en en de gezelligheid van het dorpsleven.
Vraag uw gastheer of gastvrouw ook vooral naar de mooie gerechten op onze kaart en naar onze zorgvuldig samengestelde selectie wijnen.

Vergaderen aan het water

Uitkijkend over het water ligt onze waterherberg op een droomplek aan de “Rjochte Grou” in Grou. Ons hotel is zeer geschikt voor meerdaagse meetings, trainingen, brainstormsessies of conferenties. Bijzondere evenementen zoals familiediners behoren ook tot de mogelijkheden.

Hotel-Restaurant Oostergoo beschikt over twee zalen en onze Bestuurskamer. Ongeacht het doel van de bijeenkomst en de grootte van het gezelschap is er altijd een geschikte ruimte voorhanden. De ligging, de grootte of het uitzicht van de zalen, geven een gevoel van ruimte en vrijheid.

Naast fijne vergaderzalen, bieden we ook complete arrangementen voor uw vergadering, cursus, training of workshop. wifi, beamer, scherm maar ook geluid en beeld kunnen worden verzorgd. 

Ons schitterend café met historisch karakter is ideaal voor feesten en partijen. Het terras heeft een eigen buitenbarbecue. Binnen staat een eigen bar tot uw beschikking, net als een klein toilet. Ook is er een doorgang naar ons Hotel Restaurant Oostergoo, waar uiteraard meer toiletten tot uw beschikking staan.

Graag gaan we in overleg om te bekijken wat het beste past en hoe we het beste kunnen aansluiten bij uw wensen. Volg ons op facebook of neem contact op.

keyboard_arrow_up