Laagste prijs garantie
Nieuwe kade 1
9001 AE Grou
T (0566) 621309
F (0566) 622467
E info@oostergoo.nl
Sitemap

Vergaderzalen

Vergaderen op een bijzondere locatie aan het water

 

Welke van de onderstaande vier vergaderzalen u ook kiest, het water is altijd vlakbij. En dat maakt hotel Oostergoo tot een bijzondere vergaderlocatie.

 

Bestuurskamer
Vanuit de bestuurskamer heeft u een prachtig uitzicht over het water en de kade. Al 10 jaar vergadert het bestuur van de Koninklijke Zeilvereniging Oostergoo in deze zaal. De royale tafel met comfortabele stoelen biedt plaats aan maximaal 14 personen. In de zaal is een scherm en flip-over aanwezig.  Royale markiezen houden de ruimte in de zomer aangenaam.


Opkamer
De Opkamer is een mooie lichte ruimte, geschikt voor middelgrote gezelschappen (10-20 personen) die in een intieme sfeer willen vergaderen of dineren. De ruimte biedt de mogelijkheid om te vergaderen bij haardvuur. Het licht in deze zaal is ideaal dankzij de grote openslaande deuren die tevens toegang geven tot het bordes.


Bovenzaal
De Bovenzaal op de eerste etage van het hotel biedt een prachtig uitzicht over het water. Groepen van 20-70 personen vinden hier de ideale locatie voor het houden van vergaderingen, presentaties, een lunch of diner.

 

Grote Oostergoozaal
Op de begane grond bevindt zich de Grote Oostergoozaal. De zaal meet 200 m2 en is hierdoor een mooie locatie voor onder andere feesten, presentaties, jaarvergaderingen en theatervoorstellingen tot ca. 200 personen. In de Oostergoozaal is een eigen bar, podium en muziekinstallatie aanwezig.

Alle zalen beschikken over gratis WIFI

 

OOSTERGOO SLOEP
Indien u een meerdaagse vergadering bij ons reserveert kunt u als onderbreking van uw vergadering of afsluiting van uw vergadering een heerlijk middagje varen met onze Oostergoosloep.

    BESTUURSKAMER  
  Modbase Plaatje  OPKAMER     Modbase Plaatje BOVENZAAL     Modbase Plaatje     GROTE ZAAL Modbase Plaatje