Laagste prijs garantie
Nieuwe kade 1
9001 AE Grou
T (0566) 621309
F (0566) 622467
E info@oostergoo.nl
Sitemap
vanaf 
€ 15,00 p.p.

VERGADEREN

VERGADERLOCATIE AAN HET WATER

Twaalf maanden per jaar is het prettig vertoeven aan het water. In elk seizoen kunt u dan ook met succes gebruik maken van de veelzijdige vergaderfaciliteiten van Hotel Restaurant Oostergoo. We bieden alle voorzieningen voor uw zakelijke bijeenkomsten, of u nu in kleine, besloten kring wilt vergaderen of een grote conferentie organiseert. Drie van de 4 zalen hebben een fenomenaal uitzicht over het Pikmeer, wat ze ook geliefd maakt voor recepties.

 

Bij vergaderingen moeten details worden besproken en belangrijke beslissingen worden genomen. Met onze totaalpakketten voor iedere bijeenkomst hoeft u zich alleen maar te richten op dat wat voor u belangrijk is: een inspirerende dag aan het water met een maximaal resultaat. Graag maken wij een afspraak met u om de wensen door te spreken.

 

Vergaderen bij Oostergoo
Ongestoord vergaderen met de zekerheid dat aan alles gedacht is: dat kan in hotel restaurant Oostergoo. Wij bieden u complete arrangementen voor uw conferentie, presentatie, seminar, vergadering, training, cursus of workshop.

 

Hotel Restaurant Oostergoo ligt aan het prachtige Pikmeer, een stimulerende omgeving die garant staat voor een nuttige en motiverende bijeenkomst.

 

Vergaderen op het water
Voor een exclusief tintje organiseren wij uw bijeenkomst eventueel aan boord van een skutsje, Lemsteraak, sloep, Fries jacht, boeier of salonboot. Wij zorgen ervoor dat het u aan boord aan niets ontbreekt en zorgen voor hapjes en drankjes. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Maak gerust uw wensen kenbaar en wij zorgen voor een passende invulling en een offerte op maat.

 

 Vergaderen aan het water, vergaderen in Friesland, vergaderen in Grou.

 

 

 

Vergaderspecial

Hotel restaurant oostergoo is de plek om uw hei(water)sessies te houden, met zijn verschillende inspirerende ruimtes komen uw sessies helemaal tot zijn recht. Geef uw extra ontspanning om even het water op te gaan met de oostergoosloep of organiseer een schaatsclinic in het Thialf 15 auto minuten vanaf het hotel.


 

vanaf slechts € 15,00 per persoon


 

Vraag naar onze voorwaarden en bel 0566 621309 of info@oostergoo.nl