Laagste prijs garantie
Nieuwe kade 1
9001 AE Grou
T (0566) 621309
F (0566) 622467
E info@oostergoo.nl
Sitemap
Hotel Oostergoo ligt aan het Pikmeer in het hart van Friesland. Het dorpje Grou is een aantrekkelijke vakantiebestemming te midden van het afwisselende natuurschoon dat zo typerend is voor Friesland.
In het watersporthart
van Friesland

Oostergoo, het hart van de Friese Watersport

 

Hotel Oostergoo ligt aan het Pikmeer en aan de staande mast route. Dit maakt het hotel tot een ideale uitvalsbasis voor watersportliefhebbers. Voor wie zelf graag aan het roer zit, bijvoorbeeld in onze eigen Oostergoosloep. Misschien stapt u liever als gast aan boord? Fietsend het Friese Merengebied verkennen of wandelen door één van de waterrijke natuurgebieden; het kan allemaal. Maar ook in de winter, als water ijs is, is Oostergoo de ideale pleisterplaats.

Een boot huren
In en om Grou kunt u bij diverse gerenommeerde bedrijven een boot huren. Van een fluisterboot tot een chique sloep; van een open zeilboot tot een skûtsje. Met deze bedrijven hebben wij een goede samenwerking, waardoor wij goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden. Leg uw wensen gerust bij ons neer, wij geven u een advies op maat.
 
Huur Oostergoosloep
Leuk om 's avonds een lekker vaartje te maken voor u gaat dineren of gewoon gezellig met een hapje en een drankje een dagje varen. De Oostergoosloep is eenvoudig te besturen en heerlijk om een dagje of dagdeel mee te varen.
 

Prijs sloep is incl diesel, wij tanken voor u af

Prijzen:
Hoogseizoen (van 1 juni tot en met 31 augustus)
Per dagdeel € 80,00
Per dag € 160,00

Laagseizoen (van 1 september tot en met 31 mei)
13.00 uur tot 17.00 uur € 80,00
10.00 uur tot 17.00 uur € 135,00