Facebook Linkedin Twitter Vimeo Youtube Als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hier
Oostergoo Oostergoo
  NIEUWSBRIEF
Hotel Restaurant Oostergoo - Digitale Nieuwsbrief, oktober 2014
IN DEZE NIEUWSBRIEF:
Arrangement 12,5 jaar
Gelbrig bevallen van Stijn
Grouster Skûtsjewike
Arrangement 12,5 jaar
Omdat Annemarie en Marcel dit jaar 12,5 jaar de scepter zwaaien over Hotel Restaurant Oostergoo, trakteren zij u op een speciaal arrangement om dit jubileum te vieren.
Het boordevolle arrangement bestaat uit twee overnachtingen, inclusief ontbijt, een culinair drie-gangendiner, één dag fietshuur met routegegevens van de Pondjesroute en een flesje huisgestookte D'Oude Oost Citroenjenever.
Reserveer direct, via de website of per telefoon, en vier het jubileum mee. Het arrangement is op basis van 2 personen en kost slechts € 175,-. Voor overnachtingen op vrijdag of zaterdag geldt een toeslag van €25,-.
OOSTERGOOSLOEP MET PICKNICKMAND
   De sloep van Hotel Oostergoo ligt weer aan de steiger. Reserveer nu, va. €90,-, zeker met die goed gevulde picknickmand va. 12,50 p.p.
D'OUDE OOST CITROENJENEVER
   De jenever van de oude Oost gaat hard. Bestel snel de laatste flesjes van deze lichting, via onze website of bij de Mitra-slijterij in Grou
Kleine watersporter
Gelbrig is 16 juni bevallen van haar zoon Stijn. Beiden maken het goed en vader Mark is erg trots op zijn kleine watersporter in spé.
Stijn woog bijna acht pond bij de bevalling en groeit ondertussen al flink. Gelbrig is natuurlijk ontzettend gelukkig met de komst van de kleine, maar ze kan niet wachten tot ze de gasten van Oostergoo weer kan verwennen.
De kleine jongen heeft watersport in zijn genen. Vader Mark is fervent zeiler en op het geboortekaartje kijkt Stijn al vanuit een patrijspoortje naar buiten.
Grouster Skûtsjewike
De start van het skûtsjesilen wordt in Grou gevierd met een week vol activiteiten. Op vrijdag 22 juli start de Grouster Skûtsjewike.
Met onder meer een wijnproeverij, een sloepentocht en historische schepen wordt het Skûtsjesilen 2011 in Grou ingeluid.
Donderdag 28 juli is er op het Halbertsmaplein een grote Duitse avond, georganiseerd door de gezamenlijke horeca van Grou. Bratwurst, hamburgers, een Duitse Schlagerband en Beierse gezelligheid doen je even vergeten dat je in hartje Fryslân zit.
Op 29 juli wordt het skûtsjesilen officieel geopend op het Halbertsmaplein, waarbij wordt geloot om de startplekken op de Veenhoop en Earnewâld.
Voor meer informatie over de activiteiten en het hele programma, kijk op www.grousterskutsjewike.nl.
Nieuwe kade 1
9001 AE Grou
T (0566) 621309
F (0566) 622467
E info@oostergoo.nl


U ontvangt deze e-mail omdat u bekend bent als klant van
Hotel Restaurant Oostergoo. Klik hier om af te melden als u
onze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen.