Laagste prijs garantie
Nieuwe kade 1
9001 AE Grou
T (0566) 621309
F (0566) 622467
E info@oostergoo.nl
Sitemap

Kamers

Slapen met geluid van kabbelend water op de achtergrond....

Ons gezellige familiehotel mag dan gesitueerd zijn in een historisch pand uit 1858, het is wel van alle gemak en comfort voorzien. Sterker nog, de unieke ambiance draagt bij aan een luxe hotelgevoel. De 18 kamers zijn recent gerenoveerd en zijn modern ingericht met comfortabele boxspringbedden. Vanzelfsprekend zijn alle kamers rookvrij en bieden uitzicht op het dorp Grou of op het water. De kamers bevindingen zich op de verdieping, Hotel Restaurant Oostergoo beschikt helaas niet over een personenlift.

 

U kunt in Hotel Oostergoo terecht voor een 1-persoons-, een 2-persoons- of een familiekamer. Iedere kamer beschikt over een badkamer met douche en toilet. Verder hebben vrijwel alle kamers een eigen TV, telefoon en GRATIS WIFI. Wilt u direct online boeken, klik hier.

 

De indeling verschilt per kamer, maar allemaal ademen ze de huiselijke sfeer die typerend is voor Hotel Restaurant Oostergoo. De moderne hotelkamers beschikken allen over een tv en een badkamer met douche en toilet. U kunt bij ons direct één van de volgende kamers boeken:

 

  • Eenpersoonskamer; deze kamer is voorzien van een eenpersoonsbed
  • Standaard een- of tweepersoonskamer; deze kamers zijn voorzien van 2 bedden of een twijfelaar.
  • Luxe tweepersoonskamer; deze kamers zijn ruimer dan de standaard kamers. Ze zijn voorzien van 2 bedden en beschikken over tv en een ruime badkamer met toilet en douche.
  • Familiekamer; deze kamers zijn uitermate geschikt voor een gezin met 2 kinderen. De kamer is voorzien van 4 of 3 bedden en een ruime slaapbank.