Laagste prijs garantie
Nieuwe kade 1
9001 AE Grou
T (0566) 621309
F (0566) 622467
E info@oostergoo.nl
Sitemap

Fryske events

Fryske Events

Bent u op zoek naar een locatie voor een teambuildingsactiviteit? Vraagt u zich wel eens af wat in een bepaalde situatie de juiste omgangsvorm is? Als antwoord op deze vragen biedt hotel Oostergoo trainingen aan als incentive of als onderdeel van een vergaderarrangement.

Enkele voorbeelden hebben wij hieronder voor u uitgewerkt:

 

ZEILCHARTER BEREND MINK

Ervaar het gevoel van een dag onbezorgd plezier hebben op één van de schepen van Zeilcharter Berend Mink!

Beleef stoere verhalen van oud schippers, thematochten, nostalgie, sfeer...
Veel traditie, maar wel met de luxe van nu en een uitstekende catering aan boord, dat is dé ideale uitwaaidag voor iedereen!

 

Oude Venentocht ’Princenhof’
De schepen van Zeilcharter Berend Mink mogen door hun geringe diepgang het natuurgebied de ’Princenhof’ in. Daar aangekomen vindt u een oase van rust en veelzijdigheid. ’Princenhof’ geeft het Friesland weer, toen het nog niet ontgonnen was. Vele dier-en plantensoorten vinden hier hun rustplaats. Door de grote veelzijdigheid en uitgestrektheid van het gebied, is het prima mogelijk om een dag of dagdeel in de ’oude venen’ te vertoeven!
Alle pluspunten op een rijtje; skûtsje-museum, prachtig natuurgebied, historische verhalen, rust, lust voor het oog... kortom de ’oude venen’, voor iedereen wat wils!

 

Uw eigen dag
Eigen inbreng is bij Zeilcharter Berend Mink uiteraard bespreekbaar en realiseerbaar. Mocht u zelf een dagprogramma willen samenstellen? In overleg met de schipper of de zeilcharter behoren al uw wensen tot de mogelijkheden! Onze’ schepen’ kunnen in heel Friesland worden ingezet, en uw de mooiste plekjes laten ervaren!

 

Fierljeppen
Fierljeppen is één van de weinige typische Friese sporten. Met deze sport probeer je met een ’polsstok’ over sloten te springen. Fierljeppen is een sport waar Friesland trots op is. Elk jaar strijden honderden ’fierljeppers’ om de prijzen en natuurlijk de ’eer’! Bij deze clinic krijgt u aanwijzingen van professionals uit het vak en is er ruimte genoeg voor enkele sprongen.
’Eer’ is waar het omgaat bij deze clinic!

 

Kaatsen
Kaatsen is net als fierljeppen één van de echte typisch Friese sporten en wordt al meer dan 100 jaar in Friesland beoefend.
Tijdens deze clinic zullen de beste kaatsers van Friesland u de beginselen van het kaatsspel bijbrengen. 99 procent van de keren wordt deze clinic afgesloten met een prijsuitreiking onder het genot van een borrel!

 

Fietsen

Voor wie het prachtige landschap van Midden Fryslân op de fiets wil ontdekken en beleven, biedt de fietsroute De 8 van Grou volop mogelijkheden. Het ene moment fietst u door het afwisselende waterrijke landschap van het Nationaal Park De Alde Feanen, het andere moment passeert u een dorp om vervolgens al fietsend door de weidse weilanden opnieuw te genieten van de natuur. De naam van de route verwijst naar de twee lussen die de fietsroute maakt door het Friese Merengebied: samen vormen ze een 8.
 

Pontjes-route
Het bijzondere aan De 8 van Grou is dat u onderweg regelmatig een vaarwater tegenkomt waar veelal vrijwilligers met hun pont gereed staan om u naar de overkant te varen. Sinds 2011 telt de route 9 pontjes. Twee van deze ponten varen op zonne-energie en één pont is een zelfbedieningspont. De 8 van Grou wordt dan ook wel de pontjes-route genoemd.

Varen met de pont geeft een extra dimensie aan uw fietstocht. Een belevenis die u niet mag missen!

 

Bij terugkomst
Na een prachtige dag op het water, vaart u terug naar Hotel Restaurant Oostergoo. Een barbecue, diner, paling-roken en borrelen behoren allemaal tot de mogelijkheden om de dag een passend einde te geven. Bij een passend einde hoort een goed gevoel. Wij zorgen er graag voor.

 

 

GE√ŹNTERESSEERD?

Vraag direct een offerte aan!