Laagste prijs garantie
Nieuwe kade 1
9001 AE Grou
T (0566) 621309
F (0566) 622467
E info@oostergoo.nl
Sitemap

FEESTEN EN EVENTS

Door onze prachtige ligging en de vele mogelijkheden van ons pand en onze keuken kunt u bij ons te kust en te keur als het gaat om feesten en events. Informeer gerust naar alle mogelijkheden: alles is bespreekbaar!


De perfecte trouwlocatie

Bij Hotel Restaurant Oostergoo is de verzorging van uw bruiloft in goede handen. Wij nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke wensen te bespreken. Swingende muziek, heerlijke hapjes en drankjes, een prachtige boottocht: alles is mogelijk. Kom gerust eens langs voor een verkennende rondleiding door ons bedrijf.


Personeelsuitjes en -feesten

Ook voor uiteenlopende personeelsuitjes en -feesten bent u bij Hotel Oostergoo op het juiste adres. Samen een uitje maken op een rondvaartboot, heerlijk genieten van een uitgebreid diner, een zaal afhuren met muziek, het organiseren van een afscheidsreceptie: het is maar een greep uit alle mogelijkheden. We stellen graag samen met u een feestelijk programma samen.


Productpresentaties

Een officiële productpresentatie, een eigen zaal met alle benodigde apparatuur, een zakenlunch in combinatie met een zeilarrangement? U noemt het en wij regelen het! Informeer gerust naar alle mogelijkheden: wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat.


Special events

Het haringfeest, een veiling, gala, muziekevenement... alles mag en kan bij Hotel Oostergoo. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld is. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Familiedag

Met de hele familie naar Hotel Oostergoo? U bent van harte welkom. We stellen graag een speciaal programma voor u samen. Een heerlijke tocht maken met de rondvaartboot met als afsluiter een heerlijk diner en een stijldansfeest? Het is maar een voorbeeld van de vele mogelijkheden die we u te bieden hebben. Informeer gerust naar de kleine én grote familieprogramma's die we voor u in petto hebben.

Sint Piter

Grou is de enige plek in Nederland waar Sinterklaas niet komt.

 

Het vroegere vissersdorp heeft zijn eigen goedheiligman, Sint Piter. Hij is genoemd naar de beschermheilige van de vissers, Petrus. Op zaterdag 11 februari is het weer zover. Sint Piter zal weer aankomen op de kade in Grou waarna hij een bezoek zal brengen aan Hotel Oostergoo. Neem je familie en/of vrienden mee en ontvang samen met ons Sint Piter. Wie weet heeft u ook nog de mogelijkheid om Sint Piter te mogen begroeten bij bij ons in het hotel.

 

 

;