Laagste prijs garantie
Nieuwe kade 1
9001 AE Grou
T (0566) 621309
F (0566) 622467
E info@oostergoo.nl
Sitemap

Je eigen café met uitzicht op het Pikmeer

Ver weg van de dagelijkse stress, dichtbij het meer, in het centrum van Grou. In deze omgeving vindt u Café d' Oude Oost naast Hotel Restaurant Oostergoo. Deze authentieke kroeg is dé plek om exclusief met een groep vrienden, familie, relaties, collega's te borrelen. Bovendien kunt u op het aangrenzende terras gezellig barbecueën of toasten rondom een vuurkorf.


Het gezellige café kent een ongedwongen ‘bruine’ sfeer en is zeer geschikt voor feestjes en partijen van 15 tot 80 personen. Vindt u het ook leuk om voor één avond uw eigen bruine kroeg te hebben? Al dan niet in combinatie met verrassende hapjes of een heerlijk buffet. Onze keukenbrigade maakt van uw feestje een onvergetelijk culinair festijn. D’Oude Oost is tevens geschikt voor het houden van bedrijfsborrels en barbecues. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

 

Hebben wij u op een idee gebracht en wilt u dit ook exclusief voor uw gezelschap afhuren. Informeer snel naar de mogelijkheden en bel 0566-621309. Of kijk op cafeoudeoost.nl


Meer informatie »

VAN WIJZE MANNEN EN CITROENJENEVER

Café d’Oude Oost is niet alleen zelf oud, maar ook nog eens genoemd naar de overgrootvader van Marcel Oost. Hij was in de 19e eeuw uitbater van een bruine kroeg, net als café d’Oude Oost dus. Samen met een illuster groepje mannen stond hij tevens aan de wieg van een Grouster specialiteit: citroenjenever.