Laagste prijs garantie
Nieuwe kade 1
9001 AE Grou
T (0566) 621309
F (0566) 622467
E info@oostergoo.nl
Sitemap

Dineren

DINEREN AAN HET WATER

Wie houdt van dineren aan het water, is van harte welkom in het restaurant van Hotel Restaurant Oostergoo. De huiselijke sfeer, het uitzicht over het water, een eigen aanlegsteiger, in de zomer een ruim terras met zicht op de voorbij varende bootjes… Dit is zelfs voor Friesland uniek. Onze gasten noemen onze locatie tenslotte niet voor niets het ‘St Tropez’ van het Noorden!

Per 1 januari 2015 is onze keuken meegegaan in het concept Dutch Cuisine.
Dit is koken volgens het principe 'less is more'. Enigszins eigenwijs, maar altijd praktisch, met smaak en vanuit eenvoud. Vanuit deze twist brengt Dutch Cuisine de nieuwe Nederlandse keuken tot leven. 

Dutch Cuisine is het nieuwe Nederlandse eten met een grote rol voor verse groenten. Onverwachte combinaties met regionale en internationale ingrediënten die naar de natuur smaken, puur en echt. Echt betekent ook dieren eten die diervriendelijk hebben geleefd. Niet alleen de biefstuk maar het hele dier. Een herontdekking van het eetbare dier van kop tot staart. We verwerken dan ook uitsluitend duurzaam gevangen vis.

Tegelijk gaat Dutch Cuisine over bewustwording van de eetbare wereld om ons heen. Eet wat het land, de zee en de seizoenen ons bieden. De vernieuwers van toen zijn de chef-koks, telers en producenten van nu die durven te experimenteren. Eenvoudiger, vertrouwder, herkenbaarder, authentieker, leefbaarder, duurzamer en gezonder.

Ambiance
Waar overdag gezellig geluncht en geborreld wordt, worden 's-avonds de tafels met wit linnen gedekt voor het diner. De chef en zijn brigade werken met verse streekproducten. Niet alleen omdat deze heerlijk van smaak zijn, maar ook omdat wij het erg belangrijk vinden om met eerlijke en biologische producten te werken. Bij ieder gerecht zoeken wij voor u een passende wijn. Een brede variëteit van wijnen uit alle werelddelen siert onze wijnkaart.

 

Reserveren

Reserveer gemakkelijk via het systeem onder aan de website.

ONTBIJTBUFFET In navolging van het diner en de lunch is nu ook het ontbijt aan de beurt om te worden vernieuwd. Geheel volgens de Nieuw Nederlandse keuken serveren we ook hier gezond, vers en dicht bij huis geproduceerd brood en beleg. Ook als u geen hotelgast bent, kunt u voor een heerlijk verzorgd ontbijt altijd aanschuiven.